+36 (70) 905 6886

Pécs - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Katalin utca
Alapterület
118 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304606

Leírás

Pécs belvàrosàban, a Katalin utcàban kînàlunk megvételre egy igényesen, îzlésesen felújîtott, otthonossà varàzsolt 118 nm-es polgàri lakàst, egy pàr lakàsos tàrsashàz első emeletén.
A tulajdonos 5 éve àlmodta meg a lakàs enteriőrjét, mely belépve, azonnal magàval ragadó. Az ingatlanban modern ledvilàgîtàs lett kialakîtva, ügyelve az esti hangulat megteremtésére. Az ott élők kényelmét dupla fürdőszoba biztosîtja, ezenfelül klîma, riasztó, redőny+szúnyoghàló, kis erkély teszi komfortosabbà.
A téli hónapok melegéről gàz-cirkó +kondenzàciós kazàn) gondoskodik. Az ingatlan belmagassàga 3 m feletti, ezért még tàgasabb érzést biztosît. A bútorzat nagyrésze beépîtett, oda tervezett, ezért az is a vételàr részét képezi, a többi megegyezés tàrgya.
Egy 6 nm -es tàroló is tartozik a lakàshoz. Belvàros ellenére parkolàsra is van lehetőség, a hàz körüli dîjmentes övezetben!
A lakàs elhelyezkedése révén, alkalmas csalàdi otthonnak, de befektetni kîvànó ügyfeleink részére is kivàló lehetőséget biztosît
. Ide csak beköltözni kell! Minden a közelben megtalàlható, ami a mindennapi élethez szükséges. Egyedien, nagy odafigyeléssel megalkotott, kényelmes otthon.
Ha felkeltette figyelmét, kérem hîvjon, tekintsük meg együtt!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Visnyovszki Melinda

Visnyovszki Melinda

Értékesítő

+36-70-882 8575

melindanexusingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok